02-06-05

blokking time

gisteren heb ik veel lichten gezien: onder andere het feit dat ik deze richting niet verder zal doen, ik ga hoge school doen volgend jaar en ben dus nu aan het studeren om vrijstellingen te krijgen en niet om erdoor te zijn dit jaar. unif is uiteindelijk toch niets voor mij. ik heb nood aan veel plezier en vrienden en dat kan je niet combineren op unif als je mijn brein hebt. ik onderschat hoge school niet hoor, maar ik denk wel dat ik meer kans heb om er in eerste zit door te zijn en dus mijn vakantie niet moet opofferen, en hoge school is drie jaar, terwijl unif vijf jaar is.dan gisteren in de alma gaan eten met stephanieke, anika en elea en emilia daar ook nog tegengekomen. nog goed geleerd en weeral veel steun gekregen van mijn hartediefje ruth, ik zie haar zooo graag! vandaag stiekem een beetje langer blijven liggen in mijn bedje, want had gisteren heel de dag hoofdpijn, die nu verdwenen is. sebiet kan ik er weer eens invliegen en tegen één uur ga ik met stephanieke, anika en elea studeren in de bib.

10:06 Gepost door *sTeFfiE* | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hogeschool is inderdaad rapper gedaan, maar je diploma is ook minder éh :-) Nuja tis vous die het moet weten ;-) Wat volg je nu?

Gepost door: RedRose | 02-06-05

ja ik heb er goed over nagedacht hoor. nu volg ik pedagogie in leuven, heel interessante richting, dat wel, maar unif zegt me niet veel meer

Gepost door: steffie | 02-06-05

dans maar geniet van het studeren in de bib, en denk ondertussen aan welke plaatjes we gaan draaien :o)
* de marie louise danst op en neeeeeeeeeeeeeer*

Gepost door: dj dashbord | 07-06-05

lalala lalala

maar dat is niet alles dat ik te zeggen heb hoor! ik wou alleen maar zeggen... denk er nog is heel goed over na over volgend jaar, en als je er tegoei over hebt nagedacht (en de juiste beslissing hebt genomen) dan heb ik nog maar een ding te zeggen :
steffie en britt, da is geen gepritt
we gaan ertegenaan, late niemand in onze weg staan
we geve der een patat oep, en we eindigen nie naast de stoep
mor der oep!
aantwaarpe here we come, slim zijn we en zeker niet dom!

tot zover de peptalk (van dagboekniveau 1e leerjaar), en nu... leren maarrrr! (en dat was zelfs ongewild ook een rijmpje ;), miss moet ik ook maar eens over mijn studiekeuze van volgend jaar gaan nadenken... hihi)

dikke zoen van brittie voor een pracht van een bloempje

Gepost door: lalala | 07-06-05

De commentaren zijn gesloten.