18-12-05

opname demo

joehoe, superdagen achter de rug!!! gisteravond naar tinne geweest, daar samen gezellig met nelle, jero (die wel aan de teevee gekluisterd zat) en olijfje pisang gedronken en gelachen... nellebel heeft mij en jelle dan in kessel afgezet, want wij gingen nog eventjes naar kerstmarkt, terwijl zij nog naar een feesje in de kaaiman gingen. op de kerstmarkt weliswaar ietwat teveel jeneverkes gedronken, ik leef nog, maar mijn kousebroek is wel enorm gescheurd in de maïsvelden en op mijn rokje hangt groen mos, hoe dat er komt, moet je mij niet vragen. vandaag heel de dag in de studio gezeten om een demo op te nemen met ons groepje 'mr.B and the slinky devils' :-)
ja, we hebben al één optreden achter de rug, misschien volgen er nog wel meer!!! in ieder geval was het een leuke ervaring. de foto's staan hieronder.
julie------> ben blij voor jouw nieuwste aanwinst!!! maar de schoonheid zit nog steeds vanbinnen (vraag maar aan tint) en we moeten gewoon blij zijn voor elkaar, ook al is uw lief mss lekkerder dan jelle en jero samen, voor mij is en blijft jelle de lekkerste :-)
(ma ge moogt altijd is bellen als ge partnerruil wilt uitproberen, of een swing-party) haha
 

22:05 Gepost door *sTeFfiE* | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

gisteren... de mooie steffie-aanwezigheid vond ik zo leuk gisteren! en wat die demo betreft, na onlangs te hebben genoten van jullie optreden wil ik die demo zeker eens horen... te graaf!! :o)

jullie, over mooiheid gesproken...
volgens mij bestaat die mooie jongen zeker wel hoor --> in jouw dromen! :oD als er een eventuele partnerruil zou plaatsvinden dan zal ik de camerarouw spelen. heeft britt ook een liefje? ik denk van niet hè, zal ze zeker niet kunnen ruilen met mon amour.

kusjes voor steffie, julie en britt!

Gepost door: tint | 18-12-05

mmmm ej poews. wilde gij is van mijn sossiske pruuve?

ikke wel van da van ij ze.

:p

twas supertof vandaag, de demo. 8u lang in een opnamestudio gezeten, hoe professioneel voelen wij ons nu wel nie! muahahaaa heerrrlijk

brief mij is over de schoonheid zit vanbinnen kwestie want iek kan niet volgen. maar ik ben het er wel mee eens, alhoewel het oog soms ook wel wat wil ;). anyway, ik heb geen liefje tintie, hopelijk binnekort wel, en als het zover is denk ik wel dat je hem lekker gaat vinden :p

slaapwel zoeten zoenen en kapoenen voor meloenen *~x~*

Gepost door: poewzeke | 18-12-05

slim bezien slim bezien :) haha kben welgeteld 1dag vant straat en ze willen al partner ruil doen die vriendinnen haha. schoon is da :d alles delen onder elkaar! we spreken af dat we zullen beginnen switchen als de vlam uitgedoofd is tussen de liefkes en ons. en alst van mij afhangt: mag de vlam er voor altijd inzitten! jeah baby. ooooh behave(okee 1 dag vant straat)

Gepost door: lieke | 18-12-05

uw demo UW DEMOOOO MOET IK HOREN!!!!!

Gepost door: seg nog effe iets van de lieke | 19-12-05

alez* vooruit met de geit!

Gepost door: tint | 19-12-05

De commentaren zijn gesloten.