16-03-06

ode aan julie :-)

op aanvraag van mijn enige echte zeepsopsis' voel ik mij verplicht om nog ietske te posten hier op deze godverlaten blog. het probleem van eeuwige goeie vriendinnen is dat, ook al zie je ze maar één keer om de paar maand, je ze toch wilt blijven plezieren omdat ze hoe dan ook belangrijk blijven in je leven. je wilt dat ze gelukkig zijn en blijven en je wilt vooral, dat ze je niet vergeten. dat probleem van vergeten, daar moet ik mij eigenlijk geen zorgen over maken. de mensen die mij vergeten, zijn mensen waarvan ik wil dat ze mij vergeten. maar soit, zelfs al zou ik willen dat julie mij vergeet, dan nog zou ze mij niet vergeten. ze zal nooit al onze avonturen kunnen verbannen naar haar achterhoofd om ze daar weg te stoppen in een bescheiden doos om er nooit meer uit te komen. en al was het niet door de leuke, zotte, geschifte avonturen, dan zal ze mij onthouden door de saaie avonturen. ( ik link hier naar de mangabeurs in brussel, ons saaiste moment ooit samen). en als het niet door de saaiste avonturen was, dan zal het wel door mijn afgangen zijn, die ik doorheen de jaren die ik al bevriend ben met haar, onafgebroken heb uitgevoerd in haar bijzijn. zo vaak zelfs dat ze na een paar jaar zelfs niet meer lachte toen ik achter haar van mijn fiets sukkelde en op de één of andere manier er zelfs onder belandde. zo vaak dat ze er niet van opkeek, dat we elkaar verloren geraakte in het godverlaten boeregat zandhoven toen het aan het gieten was en we elkaar een halfuur later terugvonden (doorweekt uiteraard) in de videotheek, want na een halfuur zei mijn gezond verstand tegen mij dat ze misschien daar wel te vinden was, aangezien we namelijk een film gingen huren. ik kwam binnen, vol paniek en nog doorweekter en mevrouw stond daar leuk een film uit te kiezen. wel wel, als dat geen echte vriendschap is. en als het niet is door mijn uitmuntende afgangen, dan zal het wel zijn door de beschuldigingen mijnentwege, wegens een misverstand snachts op de matras toen ik naast haar lag.

 

en als het niet is door dit alles, dan zal het wel zijn door het feit dat we elkaar eigenlijk gewoon doodgraag zien.

17:35 Gepost door *sTeFfiE* | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey jij hahaha steffie beffie. manga beurs was in het coole gent ;) het coole gent wil u! gent wil u! volg de lamp die naar het ware geloof lijdt! lang leve het licht! seg en ons paardenavontuur!!! lees ook eens in je mini-chatbox! er is een paarden-avontuur op komst als je wil ga ik mee!!!

Gepost door: lieke brood | 20-03-06

pssst... ik zie jullie ook dolgraag. *ontroering* steffiemeis, tot vanavond en hoera!! --> de wouter komt ook naar lierrrr!! :oD

Gepost door: tint | 07-04-06

De commentaren zijn gesloten.